Συγκέντρωση ιδιοκτητών ακινήτων στο Βόλο

971498065 n

Έγινε ένας μικρός χαμός στην χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης των Ιδιοκτητών Ακινήτων στο Βόλο!!!!

Παρόντες ο Βουλευτής του Σύριζα Βόλου, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η υποψήφια περιφερειάρχης θεσσαλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσοβελώνη Μαρίνα, εκπρόσωποι όλων των βουλευτών Βόλου, ο νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, ο εκπρόσωπος των ενοικιαζομένων διαμερισμάτων Βόλου κ.α. σε μια κατάμεστη αίθουσα (συνεδριακό κέντρο FORUM) από Ιδιοκτήτες Ακινήτων και εκπροσώπους των Συλλόγων Ιδιοκτητών Θεσσαλίας!!!!.

Το μεγάλο ΜΠΑΜ έγινε στην αρχή της συγκέντρωσης όταν ο δήθεν απολιτίκ (ΝεοΔημοκράτης) Στρ.Παραδιάς προσπάθησε να “τα βάλει” με τον Βουλευτή του Σύριζα από τον οποίο ζητούσε να κάνει δήλωση για το ύψος του αφορολόγητου ορίου της Ακίνητης Περιουσίας σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση αριστεράς στην Ελλάδα! Και ενώ ο Βουλευτής έκανε το αυτονόητο εξηγώντας απλά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, έλαβα τον λόγο αμέσως μετά για να εξηγήσω στον πρόεδρό μας και σε όλους τους ιδιοκτήτες ότι όλοι εμείς (μικροί – μεγάλοι ιδιοκτήτες) δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι από μια μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καθόσον η αφαίμαξη της ακίνητης περιουσίας ήδη συντελείται σήμερα από την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου! Οι ιδιοκτήτες πληρώνουν με τα ακίνητά τους (εκχωρώντας τα στο Δημόσιο) την σημερινή υπέρμετρη φορολογία της περιουσίας των (χαράτσι, ΕΝΦΙΑ κ.λ.π.)!

Συνεπώς γιατί θα πρέπει να φοβούμεθα μια μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (η οποία αντιθέτως θα προστατέψει τους μικροιδιοκτήτες μέχρι 200.000 και θα θέσει και την αναλογικότητα του ενδεχόμενου νέου φόρου, σύμφωνα με το Σύνταγμά μας). Αντιθέτως θα έπρεπε να καταγγέλλετε περισσότερο, αγαπητέ Στράτο και με ποιό δυναμικό τρόπο την σημερινή κυβέρνηση για το πως κατάντησε τον ιδιοκτήτη από νυκοκυραίο σε….”μπατήρη Λουκά”! Καταψηφίστε τους στις ευρωεκλογές είπα δυνατά στους ιδιοκτήτες γιατί έτσι θα καταλάβουν την σημερινή διαμρτυρία μας……..και η αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα!

Έμειναν άγαλμα όλοι οι εκπρόσωποι και μη όταν άκουσαν από το στόμα μου ότι εμείς εδώ στα Τρίκαλα κάθε Τετάρτη εμποδίζουμε τους πλειστηριασμούς ακινήτων! Αυτό έπρεπε να είναι το νέο μοντέλο, αγαπητέ Στράτο Παραδιά, των Ιδιοκτητών Ακινήτων στα χρόνια της κρίσης και όχι ένα απολιτίκ στιλ για να μην θίξουμε τα συμφέροντας της σημερινής κυβέρνησης!!!!!!!!!!!!! Νέα χειροκροτήματα! Να κάνουμε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τον νέο ΕΝΦΙΑ μιας και είναι αντισυνταγματικός!!!!!! ……. χειροκροτήματα!!! ΝΑ φέρουν πίσω τα κλεμμένα είπε ο πρόδερος των ενοικιαζόμενων δωματίων και η συγκέντρωση πήρε και ένα πολιτικό χαρακτήρα…….. σιγά μην άφηνα έτσι τα πράγματα!!!!!!!!!! Άντε να αλλάζουν σιγά σιγά “τα δεδομένα” γύρω μας……..και να μην παραμένει το γνωστό “όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν”. Αυτά και άλλα πολλά (για την μάχη ιδιοκτητών – ενοικιαστών) στην συνέχεια….. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΜΟΣ