Συγχαρητήρια της κα Κάκλα προς το Μουσικό Σχολείο

mousiko_sxolio_thumb_medium500_0

 

 

 

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κ. Βασιλική Κάκλα προς το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων για τη μεγάλη διάκριση στο διαγωνισμό Γαλλοφωνίας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

 

Δεχτείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για το 1ο βραβείο που απέσπασε το σχολείο σας στο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας που διοργανώθηκε στην Ελλάδα το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, από την Γαλλική Πρεσβεία σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και Θεσσαλονίκης .

Είναι μεγάλη τιμή για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και για το Δήμο μας η υψηλή αυτή διάκριση μεταξύ πολλών διαγωνιζομένων. Το σχολείο σας είναι για μια ακόμη φορά στην πρωτοπορία καινοτόμων και δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Παρακαλούμε να εκφράσετε τις συγχαρητήριες ευχές του Δημάρχου κ. Χρήστου Λάππα και εμένα προσωπικά, στην 12μελή ομάδα των μαθητών, στην συντονίστρια κ. Ευαγγελία Σύρρου και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας που συνεργάστηκαν στο πρόγραμμα , την κα Όλγα Ευσταθιάδη και τον κ. Χρήστο Κωστάκη .

Συγχαρητήρια επίσης σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου σας, στους γονείς των μαθητών και σε όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτόν τον διαγωνισμό.