Στον Δήμαρχο Τρικκαίων και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βαλομάνδρας – Μπετούνης για την έκθεση του Σεπτεμβρίου

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την μεγάλη έκθεση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων. Τις προηγούμενες μέρες ο Πρόεδρος του συνδέσμου Νίκος Βαλομάνδρας και ο επιστημονικός συνεργάτης του συνδέσμου Γιάννης Μπετούνης, είχαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο, ώστε να συζητηθούν από κοινού οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες της έκθεσης. Σε άριστο κλίμα συνεργασίας λύθηκαν τα τελευταία ζητήματα της έκθεσης η οποία και θα υλοποιηθει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, από 1 έως 3 του μηνός.

Ο Δήμαρχος αγκάλιασε θερμά την πρωτοβουλία του συνδέσμου αυτή και δήλωσε ότι ο Δήμος θα συνδράμει ενεργά για την υλοποίηση και την ομαλή διεξαγωγή της, ενώ και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε ότι θα είναι αρωγός για την υλοποίηση της έκθεσης. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα,  Σύνδεσμος υδραυλικών διοργανώνει μια έκθεση με αντικείμενο τη θέρμανση, τον κλιματισμό και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Στόχος του συνδέσμου, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Βαλομάνδρα, είναι η ανάδειξη νέων τεχνολογιών στον τομέα τος εξοικονόμησης ενέργειας και η ενημέρωση των επαγγελματιών και ιδιωτών γύρω από αυτές. Τέλος, ο κύριος Βαλομάνδρας δήλωσε ότι η έκθεση θα είναι απολύτως επιτυχημένη, καθώς έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτήν μεγάλες ελληνικές εταιρείες του χώρου και έχουν ολοκληρωθεί, επίσης, οι πρώτες κρατήσεις περιπτέρων στην έκθεση.