Στο Μega ο Κώστας Σκρέκας για το θέμα της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας

12027593

Στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα mega» συμμετείχε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Μίλησε κυρίως για το θέμα των ημερών που έχει να κάνει με την ανάδειξη νέας ηγεσίας και προέδρου στο κόμμα. Τόνισε ότι τρεις είναι οι βασικοί άξονες που πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι υποψήφιοι αλλά και τα στελέχη της παράταξης που θα συμμετέχουν στη διαδικασία.
· να διασφαλιστεί την ενότητα και η συνέχεια του κόμματος που εμπιστεύτηκαν πάνω από ενάμιση εκατομμύριο συμπολίτες μας στις τελευταίες εκλογές.
· Να εξασφαλιστεί ότι μέσα από το διάλογο που θα αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αλλά και με την εκλογή νέου αρχηγού, η Νέα Δημοκρατία θα μετασχηματιστεί ώστε να ανακτήσει τις χαμένες κοινωνικές συμμαχίες αλλά και να εδραιώσει τους δεσμούς με τις ευρύτατες κοινωνικές ομάδες του λαού που βασανίζονται
· Να επιτελέσει το έργο της ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης που τις εμπιστεύτηκαν 1.5 εκ πολίτες.

Επιπλέον, ο κ. Κώστας Σκρέκας αναφερόμενος στην πολιτική της Κυβέρνησης είπε ότι για τον ελληνικό λαό οι συγνώμες έχουν πια τελειώσει; Με την τωρινή Κυβέρνηση
· όλες οι κοινωνικές δομές για τη φτώχεια με χρήματα του ΕΣΠΑ που δημιούργησε η Ν.Δ. κινδυνεύουν να παγώσουν ή να διαλυθούν.
· στην παιδεία έχουμε για πρώτη φορά 25000 κενά και 700 σχολεία κλειστά.
· έχουμε 4,1 δις. ευρώ λιγότερα έσοδα από πέρυσι που οδηγούν σε πολύ επιπλέον σκληρά φορολογικά μέτρα
· η ανεργία αυξάνεται ξανά που συνεπάγεται μείωση εισφορών και εσόδων στα ασφαλιστικά ταμεία και άρα μείωση συντάξεων.
Ολοκλήρωσε λέγοντας ας ελπίσουμε ότι η 2η φορά κυβέρνηση αριστεράς θα καταλάβει γρήγορα τα λάθη θα αφήσει τα λόγια και θα προχωρήσει σε πράξεις και αποφάσεις. Εδώ είμαστε και θα δούμε.

 

.