Στις 5 Ιουλίου 2015 το αντάμωμα Aργιθεατών

Antamoma Argitheaton 1

Εντατικά ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την οργάνωση του ετήσιου Παναργιθεάτικου Ανταμώματος που φέτος διοργανώνει η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΓΙΘΕΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

Το Αντάμωμα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5-Ιουλίου 2015 στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου Αργιθέας και ώρα 11 π.μ. στο Αντάμωμα όπως κάθε χρόνο θα εμφανιστούν χορευτικά τμήματα Συλλόγων Αργιθεατών με τις παραδοσιακές τους στολές ενώ Αργιθεάτες καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν παραδοσιακά τους παρευρισκόμενους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων έχει συσταθεί με στόχους εκτός του Ανταμώματος-τον συντονισμό των προσπαθειών προώθησης των Αργιθεάτικων διεκδικήσεων μέσα από κοινούς αγώνες για την έξοδο της Αργιθέας από την απομόνωση,την ερήμωση,το μαρασμό.

Να σημειωθεί ότι η τοποθεσία του Αγίου Νικολάου Βλασίου Ανατολικής Αργιθέας όπου θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο το Αντάμωμα βρίσκεται μέσα σε ένα εξαιρετικής ομορφιάς δάσος σε υψόμετρο 1.500 μέτρων.Η πρόσβαση είναι δυνατή με άσφαλτο και απέχει από το Μουζάκι Καρδίτσας 20 χιλιόμετρα.

Προβλέπεται ο χώρος του Ανταμώματος να κατακλύσει και φέτος από Αργιθεάτες και φίλους των ΑΡΓΙΘΕΑΤΏΝ ,όπως και τα προηγούμενα χρόνια που έγινε το αδιαχώρητο….

.