Στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας;

Έχει «κλείσει» από κάθε άποψη, η υποψηφιότητα του γιατρού Νίκου Τσιλιμίγκα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, για το «Κίνημα Αλλαγής».

Η Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ  Φώφη Γεννηματά σπεύδει να κλείσει γρήγορα τέτοιου είδους εκκρεμότητες, ώστε να προλάβει τις όποιες πολιτικές εξελίξεις σε επίπεδο κεντροαριστεράς και να οδηγήσει έτσι τον (αδύναμο αυτοδιοικητικά) ΣΥΡΙΖΑ στη λογική «αυτοί είναι οι υποψήφιοι κι άμα θέλετε στηρίξτε τους, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση χαρίστε δήμους και περιφέρειες στη Δεξιά». Και τι θα κάνει τότε ο ΣΥΡΙΖΑ; Στη Θεσσαλία εμφανίζεται χωρίς κάποιον καθαρά δικό του δυνατό υποψήφιο, αφού τα τελευταία τρία χρόνια που είναι στην κυβέρνηση δεν φρόντισε να αναδείξει κάποιο πρόσωπο που να το λανσάρει ως υποψήφιο περιφερειάρχη.

Οπότε, στον Θεσσαλικό κάμπο, μάλλον πάμε για το  κλασσικό ντέρμπι: Αγοραστός εναντίον Τσιλιμίγκα, με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως όλα δείχνουν να τάσσεται υπέρ του δευτέρου.Το κρίσιμο ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα είναι αρκετή αυτή  στήριξη, ώστε να τον κάνει να κερδίσει την Περιφέρεια.