Πως μπορείς να κάνεις συνδυασμό σε δήμο των Τρικάλων

Ακριβώς ένας χρόνος απέμεινε μέχρι την εγκατάσταση των επόμενων δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων και λιγότερο από 9 μήνες έως τις εκλογές και οι μέλλοντες υποψήφιοι προσπαθούν να εντοπίσουν τις παγίδες ώστε να κάνουν τις σωστές κινήσεις τακτικής αποφεύγοντας τυχόν λάθη…

Η θητεία των επόμενων δημοτικών συμβουλίων θα είναι 4 χρόνια και 4 μήνες. Θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και θα λήξει την 31η Δεκεμβρίου 2023. Στη συνέχεια, οι θητείες θα διαρκούν 4 χρόνια.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ως ελάχιστο και μέγιστο αριθμό που θα έχει στο ψηφοδέλτιο ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος στον συνδυασμό του στους 4 Δήμους των Τρικάλων είναι

Στο δήμο Τρικκαίων: Από 40 έως 52
Στο δήμο Μετεώρων: Από 33 έως 43
Στο δήμο Πύλης: Από 33 έως 43
Στο δήμο Φαρκαδόνας: Από 27 έως 35

Οι συνδυασμοί των εκλογών στις τοπικές κοινότητες δεν είναι απαραίτητο να έχουν το ίδιο όνομα, να προέρχονται ή να εξαρτώνται από τις παρατάξεις που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές. Μπορεί κάποιος να είναι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο, με τοπικό ψηφοδέλτιο το οποίο δεν θα είναι «πακέτο» με το ψηφοδέλτιο συνδυασμού υποψηφίου ΔημάρχουΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ!

Αρα τον υποψήφιο δήμαρχο τον ενδιαφέρει μόνο ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων. Και επομένως οι τρικαλινοί εν ενεργεία δήμαρχοι, πρέπει να διώξουν και κάποιους από τους παλιούς…!!!

Θα δούμε πολλά!!!