«Στην υγειά μας, ρε παιδιά», αλλά όχι για πολύ καιρό ακόμα!

«Στην υγειά μας, ρε παιδιά», αλλά για πόσο; Το συμβόλαιο του Σπύρου Παπαδόπουλου λήγει στον Σκάι το καλοκαίρι και, όπως φαίνεται, δεν υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί, γιατί, εκτός των άλλων, είναι και πολύ ακριβό για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα!

Η μεγάλη πτώση στην τηλεθέαση της εκπομπής, ειδικά τους τελευταίους μήνες του 2020 -καθώς το κοινό ξεκάθαρα προτίμησε το μουσικό σόου του Open και του Νίκου Κοκλώνη «Just the two of us»-, έβαλε σε μεγάλο προβληματισμό τον Σκάι.

Το σκληρό συμβόλαιό του, που βάζει ως όρο να μην μπορεί να αλλάξει μέρα προβολής το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» και να παίζει μόνο Σάββατο βράδυ, είναι κάτι που ήδη έχει συζητηθεί ως μειονέκτημα στα ιδιωτικά κανάλια, αφού δεν τους δίνει ευελιξία για τη μετακίνησή του σε άλλη ημέρα και ώρα.

Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης απέναντι σε φρέσκες παραγωγές, όπως το «Just the twο of us» -που συνεχώς ανανεώνεται και μεταμορφώνεται σε ένα σόου υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών-, αλλά οσονούπω και απέναντι και σε ένα ριάλιτι υψηλού προϋπολογισμού, όπως η «Φάρμα» του ΑΝΤ1, έχουν θορυβήσει το κανάλι του Φαλήρου.

Ετσι, ήδη συζητιέται ήδη ότι η 4η σεζόν τού «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» έμελλε να είναι η χειρότερη σε θεαματικότητα, καθώς πλέον ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει χάσει το κέφι και την όρεξη των προηγούμενων ετών, αφού δεν μπορεί να γεμίσει, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, την εκπομπή του με μουσικούς, χορευτές και κόσμο. Παραμένει διεκπεραιωτικός, σαν να έχει βαρεθεί ύστερα από τόσα χρόνια.

Αν υπάρχει μια περίπτωση ο Σκάι να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον γνωστό ηθοποιό, τότε πρέπει να υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο στήσιμο της εκπομπής, που θυμίζει πλέον μια ρετρό εικόνα.

esrpessonews.gr