Στην 8αδα του Πανελληνίου Beach volley Τόλλιου-Ντιρογιάννη

100 5875

Στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στο Beach volley της κατηγορίας U19 του Πανελληνίου πρωταθλήματος βρέθηκε το Τρικαλινό δίδυμο Τόλλιου-Ντιρογιάννη.

Οι αγώνες έγιναν στο γήπεδο Beach Volley της Κερατέας το τριήμερο 24-26 Ιουλίου και σ΄ αυτούς πήραν μέρος οι 9 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας (σαν πρωταθλητές των Περιφερειών) 2 ομάδες με βάση την βαθμολογία που συγκέντρωσαν από την συμμετοχή τους σε διάφορα τουρνουά και με πρόσκληση το δίδυμο της Εθνικής Κλέπκου-Κουρτίδου.

Το Τρικαλινό δίδυμο κατάφερε να περάσει στην 8άδα, όπου όμως είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω στο δίδυμο της Εθνικής (Κλέπκου-Κουρτίδου, το δίδυμο που τα τελευταία χρόνια είναι πρωταθλήτριες σε πολλές κατηγορίες, 5 θέση το 2014 στο Παγκόσμιο U17, οι οποίες και τελικά πήραν το χρυσό μετάλλιο) απ΄ όπου γνώρισαν την ήττα με 2-0 μην καταφέρνοντας έτσι να περάσουν στην τετράδα.

Παρ΄ όλα αυτά η επιτυχία των κοριτσιών είναι πολύ μεγάλη, αν αναλογιστούμε την κατάσταση που υπάρχει στα Τρίκαλα από έλλειψη υποδομής για το συγκεκριμένο άθλημα και το χρόνο που είχαν για προετοιμασία, την ίδια στιγμή που κάποιες απ τις ομάδες που μετείχαν στα τελικά βρίσκονται στην άμμο από τον Απρίλιο, παίρνοντας μέρος σε πολλά τουρνουά.

.