Στα Τρίκαλα η τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Νίκη Αραμπατζή

arampatzh

 

 

 

Στα Τρίκαλα βρίσκεται από το πρωί το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Νίκη Αραμπατζή.

Η τομεάρχης το πρωί επισκέφτηκε το εκκοκκιστήριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων, όπου  την υποδέχθηκε ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Λιούτας  και ο Διευθυντής.

Ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια έκανε διάλογο με τους εργαζόμενους, και εξήγησε τα  νέα δεδομένα που προκύπτουν στο συνεταιριστικό κίνημα με τον νέο νόμο, και την ενασχόληση των νέων με αγροτικά επαγγέλματα ιδιαίτερα σε μία περίοδο αύξησης της ανεργίας και επαγγελματικής αβεβαιότητας κυρίως για τους νέους.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στα Τρίκαλα, για να ενημερωθεί για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο νομό στο θέμα των επιδοτήσεων.

Αργά το βράδυ βρέθηκε στο Διάσελο ΄σε μια συνάντηση με τους κτηνοτρόφους της περιοχής και συζήτησαν τα προβλήματα του κλάδου τους αφού αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα με υψηλό κόστος παραγωγής και χαμηλές τιμές πώλησης στα προϊόντα τους.

 

.