Στα Τρίκαλα χωρίς Φράγκο η Ανδρών, στην Πορταριά με Βέλγιο η Γυναικών

 

volley002

 

 

 

 

Στη Θεσσαλία χτυπά η «καρδιά» του ανδρικού και γυναικείου βόλεϊ τις τελευταίες ημέρες, αφού τόσο η Εθνική Ανδρών, όσο και η Εθνική Γυναικών, προετοιμάζονται σε Τρίκαλα και Βόλο αντίστοιχα.

Η ανδρική ομάδα έφτασε την Τετάρτη στα Τρίκαλα, εκεί όπου την Παρασκευή (24/8, 20:00) και το Σαββατοκύριακο (20:00 και 18:00) θα διεξαχθούν τα φιλικά με την Τσεχία που αποτελούν την πρόβα τζενεράλε για τα προκριματικά του Euro 2013 που θα γίνουν στα Τρίκαλα το διάστημα 6-8/9.

Στην αποστολή της Εθνικής δεν βρίσκεται τελικά ο Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος εξετάστηκε από τον γιατρό Δημήτρη Τσούκα και η διάγνωση ήταν ότι ο διεθνής ακραίος θα πρέπει να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Την Πέμπτη θα γίνει γνωστή και η διάγνωση για τον Ντίμα Φιλίποφ.

Στην Πορταριά του Πηλίου, στο Βόλο, η Εθνική γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της, επίσης, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και την Παρασκευή υποδέχεται την Εθνική Βελγίου για τρία διαδοχικά φιλικά (Παρασκευή, Σαββατοκύριακο όλα με ώρα έναρξης στις 20:00).