Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος

Τα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματος Κώστας Δέρβος, συνοδευόμενος από μέλη της οργάνωσης.

Τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστας Τρέλλης, ο Γραμματέας Γιάννης Κουτσονάσιος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Τρικάλων Βασίλης Κρανιάς, ο αναπληρωτής Γραμματέας επιστημονικών φορέων Κώστας Τσίγκας κ.α.

Κατά την σύντομη τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τους χειρισμούς που ακολούθησε στο θέμα με την συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία ως μια έντονα ανθελληνική πράξη και μάλιστα από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας, που ψάχνει σωσίβιο να κρατηθεί για λίγο ακόμα στην εξουσία, από την ψήφο των «προθύμων», που για να διασώσουν το πολιτικό τους σαρκίο, δεν διστάζουν να αλλάζουν καρέκλες και πολιτικές συμπεριφορές, ανάλογα με τα προσωπικά οφέλη που θα αποκομίσουν.

«Η Νέα Δημοκρατία θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο επόμενος Πρωθυπουργός, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές. Αυτή η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τον τόπο και σύντομα θα αποτελεί παρελθόν και μια μαύρη σελίδα στη νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας», υπογράμμισε ο Κώστας Δέρβος.