Στ. Νταούλας: Δεν μπορεί ο Τσίπρας να ζητάει πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων σε όποιον τον πλησιάζει για μια φωτογραφία

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας, σχολίασε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα ορεινά του νομού αλλά και την πολιτική επικαιρότητα, καλεσμένος του δημοσιογράφου Δημήτρη Παδιού στην ενημερωτική εκπομπή του Σαββάτου ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση, στον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

Ερωτώμενος για το αν τα μέλη της ΝΕ Τρικάλων και τα τοπικά στελέχη του κόμματος ήταν ενήμερα για την έλευση του Αλέξη Τσίπρα στο νομό, ο κ. Νταούλας τόνισε πως «Ασφαλώς και γνωρίζαμε από τις προηγούμενες μέρες ότι θα ερχόταν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας. Επειδή όμως επρόκειτο για μια ιδιωτική επίσκεψη με την οικογένεια του, με σκοπό να απολαύσει λίγες εμείς ξεκούρασης στον ξενώνα της πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Εύης Καρακώστα στη Νεράιδα, θεωρήσαμε σωστό να μην τον ενοχλήσουμε με κομματικές συναντήσεις και συζητήσεις, γι΄αυτό και δεν υπήρξε κάποια συνάντηση του Προέδρου με τοπικά στελέχη».

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός πως στην παρέα του πρώην Πρωθυπουργού βρέθηκε και μια υπόδικη αστυνομικός για την έκδοση πλαστών διαβατηρίων, ο Γραμματέας Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «Αυτή η συνάντηση ήταν τυχαία. Ήταν εκεί η κυρία και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να βγάλουν μια φωτογραφία. Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Να της ζητήσει πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων για να την δεχτεί να φωτογραφηθούν μαζί; Η ΝΔ πήγε να κάνει φτηνή εκμετάλλευση του θέματος και να κάνει αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ, ελλείψει άλλων επιχειρημάτων».

Στο ερώτημα αν γίνονται σε τοπικό επίπεδο διεργασίες για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου, ο κ. Νταούλας επεσήμανε πως γίνονται συζητήσεις και είναι λογικό αυτό, όμως είναι ακόμη νωρίς ώστε να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, είτε σε ονόματα, είτε σε κάποιες κινήσεις που γίνονται. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και όταν πάρουμε το «πράσινο φως» από τα κεντρικά, τότε θα πούμε ασφαλώς περισσότερα. Για τον αν τον φοβίζει η δημοσκοπική άνοδος του ΚΙΝΑΛ μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Σταύρος Νταούλας πρόσθεσε πως «Ασφαλώς και δεν ανησυχούμε ότι θα χάσουμε ψηφοφόρους που θα επιστρέψουν στο ΚΙΝΑΛ. Όλοι αγωνιζόμαστε ώστε στις επόμενες εκλογές, ο  ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα. Οι προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας, θα πρέπει να γίνουν πλειοψηφικό ρεύμα μέσα στη κοινωνία και ο ΣΥΡΙΖΑ θα το επιδιώξει αυτό, όταν ως πρώτη πολιτική δύναμη απευθύνει δημόσιο προσκλητήριο σ΄αυτές τις δυνάμεις, για την συγκρότηση μιας προοδευτικής διακυβέρνησης για τον τόπο. Ασφαλώς και όλοι θα κριθούμε τότε από τους πολίτες».