Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχώρησε από την Προεδρία η Νικολέτα Μπρουζούκη

Στην ιστορία πέρασε από σήμερα η παρουσία της πρώτης γυναίκας Προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων.

Η Νικολέτα Μπρουζούκη τίμησε τον θεσμό της Προέδρου στα δύο χρόνια που θήτευσε στη συγκεκριμένη θέση, αποσπώντας τα ευμενή σχόλια και τον σεβασμό όλων των μελών του συλλογικού οργάνου, ανεξαρτήτου παράταξης, ανεξαρτήτου κομματικής προέλευσης.

Η έγκριτη νομικός, είναι γεγονός πως λειτούργησε όλο αυτό το διάστημα άψογα, τήρησε χαμηλούς τόνους, κράτησε ισορροπίες, εξασφαλίζοντας μια ποιότητα στις συνεδριάσεις του σώματος, επιδεικνύοντας δημοκρατικό ήθος, καρτερικότητα σε πολλές περιπτώσεις και δυναμική συμπεριφορά σε κάποιες άλλες, αν και κλήθηκε να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις, όπως οι αλλεπάλληλες συνεδριάσεις του οργάνου με τηλεδιάσκεψη, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία. Επιχείρησε να λειτουργήσει δημοκρατικά και με συναίνεση στο μετρό του δυνατού, με σεβασμό στις απόψεις, προάγοντας το πολιτικό επίπεδο του Συμβουλίου και συνολικότερα του Δήμου Τρικκαίων. Κάτι που της το αναγνώρισε τόσο ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, όσο και οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι λοιποί δημοτικοί σύμβουλοι.

Είμαστε βέβαιοι πως και από την θέση του απλού Δημοτικού Συμβούλου, η προσφορά της Νικολέτας Μπρουζούκη στο Δήμο θα είναι πάλι μεγάλη. Ας ευχηθούμε και ο νέος Πρόεδρος Γιώργος Παναγιώτου, να είναι το ίδιο άξιος και να συνεχίσει στα βήματα της προκατόχου του.