Σούλα Μερεντίτη: Γελοιότητες!!!

Για τις μετακινήσεις βουλευτών, για τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και για τον Αντώνη Λιβάνη μίλησε σήμερα στην Λέσχη 97,6 η Σούλα Μερεντίτη.

«Σ’ αυτό το πολιτικό σκηνικό που ζούμε πλέον οι βουλευτικές έδρες έχουν γίνει σαν τα καρεκλάκια τα οποία οι μεγάλες σε ηλικία κυρίες έπαιρναν και πήγαιναν από γειτόνισσα σε γειτόνισσα».

Kαι συνέχισε «έτσι παίρνουν την έδρα τους κάποιοι βουλευτές και μετακινούνται σε άλλους πολιτικούς χώρους. Επίσης δεν ήταν σωστός ο χρόνος να βγει τώρα ο Γιώργος Παπανδρέου και να ταχθεί υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Θα μπορούσε να είχε πει αυτή του την άποψη δημοσίως και πριν ένα χρόνο που είχε έρθει το θέμα της συμφωνίας στην επικαιρότητα. Πήγε όλη κυβέρνηση του Τσίπρα να πει χρόνια πολλά στον Αντώνη Λιβάνη, σε έναν άνθρωπο που κοντεύει τα… 100. Γελοιότητες. Δεν θα απολογηθώ εγώ για αυτούς που πήγαν να του πουν χρόνια πολλά , και από τα Τρίκαλα, ίσως δεν κατάλαβαν που ήταν. Δεν θα απολογηθώ και για αυτούς, έλεος πια. Η πολιτική είναι χρέος και ευθύνη, δεν είναι ότι αρπάξουμε. Γιατί πήγαν ρωτήστε αυτούς, εγώ δεν πήγα ποτέ».