Σοκ: Πήγαν να απαγάγουν παιδί έξω από δημοτικό σχολείο

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση της απόπειρας απαγωγής ενός παιδιού έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας.

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν το περίεργο συμβάν, ενώ έχουν ενημερωθεί και όλοι αρμόδιοι φορείς, καθώς φαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται στην περιοχή ένα τέτοιο περιστατικό!

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης είναι πως το διοικητικό συμβούλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία εφιστά την προσοχή στους γονείς.

Σύμφωνα με την Espresso το περιστατικό συνέβη στην πάνω πλευρά της πλατείας Ηρώων που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο, γύρω στις 2 με 2.30 το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου. Εκείνη την ώρα ο μικρός μαθητής κατευθυνόταν στο σπίτι του, μετά το σχόλασμα, όταν τον πλησίασε ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, τότε ο οδηγός του οχήματος κατέβασε λίγο το τζάμι και είπε στο παιδί «Μου είπε η μαμά σου να σε πάω σπίτι»! Ο μικρός, όμως, αρνήθηκε να ακολουθήσει τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος αποχώρησε χωρίς να αντιδράσει. Ο μαθητής μπαίνοντας στο σπίτι ανέφερε στους γονείς του τι είχε συμβεί, με αποτέλεσμα εκείνοι να πάνε στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας και να το καταγγείλουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού σάιτ notioanatolika.gr, οι αστυνομικοί δεν αρκέστηκαν να καταγράψουν απλώς το συμβάν, αλλά ενημέρωσαν και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς το συγκεκριμένο περιστατικό θεωρήθηκε αρκετά σοβαρό για την ασφάλεια των παιδιών. Ιδιαίτερα ανησυχητικό κρίνεται το γεγονός πως ο οδηγός του ύποπτου οχήματος επέλεξε να δράσει την ώρα που οι περισσότεροι γονείς είχαν φύγει με τα παιδιά τους και δεν υπήρχε πολύς κόσμος γύρω από το σχολείο. Αυτό δείχνει ότι ο άνδρας με το μαύρο αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει μικρούς μαθητές. eleftherostypos.gr