Σκόρπισε το γέλιο στο Τρικαλινό κοινό η θεατρική παράσταση «Της νύχτας τα γκαστρώματα» (Φωτό+βίντεο)

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η θεατρική παράσταση –κωμωδία «Της νύχτας τα γκαστρώματα», σε σενάριο-σκηνοθεσία του Αριστοτέλη Κερασοβίτη.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, όλοι οι συντελεστές της ξεκαρδιστικής κωμωδίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή, σκορπίζοντας αβίαστα άφθονο γέλιο στους δεκάδες θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση.

Στο έργο έπαιξαν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας «Πολύμυθον» Αριστοτέλης Κερασοβίτης, Δημήτρης Μιχαήλ. Αμαλία Γούλα, Γιάννα Μπαϊρακτάρη, Σούλα Χατζή, Κώστας Μαντζανάς, Δώρα Μαγκούτη, Άλεξ Δάγκλας, Θέμης Νταραράς, Χρύσα Γιουτζή, Αρχοντούλα Ρόζου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου

Νυχτερινή Αθήνα, η πόλη της Παλλάδας τη δεκαετία του 1960. Μια πόλη ζωντανή, ρομαντική, κοσμοπολίτικη.
Άφθονα μπουζούκια, καμπαρέ, ταβέρνες, κλαμπ, χώροι όπου ο κόσμος συνωστίζεται τα βράδια να διασκεδάσει, να ερωτευτεί, να χορέψει. Καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας που οι ιστορίες τους άλλοτε προκαλούν αυθόρμητο γέλιο κι άλλοτε βαθιά συμπόνια. Καλά κρυμμένα μυστικά που αναπάντεχα βγαίνουν στο φως, αλλά και βάσανα που κάποιοι προσπαθούν να τα πνίξουν στο ποτό. Να σαν τον κύριο Λούλη…

Δείτε ένα απόσπασμα της παράστασης στο βίντεο που ακολουθεί: