Σκορδόψωμο της σεφ Rachael Ray

 

Υλικά

2 κουτ. σούπας βούτυρο

2 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο

αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

1 καρβέλι ζυμωτό ψωμί

Διαδικασία

1.Αναμειγνύουμε σε ένα μικρό μπολ το βούτυρο με όλα τα υλικά και αλατοπιπερώνουμε.

2.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόβουμε το ψωμί σε φέτες, ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να καψαλιστούν, βγάζουμε, περιχύνουμε με το μίγμα βουτύρου και ξαναβάζουμε στο γκριλ για μισό λεπτό.

Η ετυμηγορία του kitchn: η πιο εύκολη συνταγή με δύο μειονεκτήματα: το βούτυρο και το ελαιόλαδο είναι λίγα για ένα καρβέλι, ενώ το γεγονός ότι λιώνει το σκόρδο αφαιρεί από τη γεύση.

olivemagazine.gr