Σε ετοιμότητα για μια ακόμα φορά ο Δήμος Πύλης

Στην αντιμετώπιση του νέου κύματος χιονιά  στον ορεινό όγκο

Το Σαββατοκύριακο που μας 19/20 Μαρτίου πέρασε τα μηχανήματα του Δήμου Πύλης απλώθηκαν σε όλο το μήκος και πλάτος των ορεινών Κοινοτήτων, υπό τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χρήστου Ζιάκα, με σκοπό τον εκχιονισμό των δρόμων δημοτικών δημοσίων και αγροτικών και ρίψη αλατιού εκεί που χρειαζόταν για την διευκόλυνση των τουριστών και βασικά των κατοίκων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Πινδέων και Αιθήκων.

Επίσης κατά την διάρκεια της επιχείρησης του εκχιονισμού γινόταν επί τόπου και ανεφοδιασμός με καύσιμα στα μηχανήματα του Δήμου, ενώ η προμήθεια του αλατιού από την αρμόδια Αντιδημαρχία είναι αρκετή για την αντιμετώπιση νέας καταιγίδας αν χρειαστεί.

Μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Ζιάκα συνεργάστηκαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Κοτρωνίου κ. Φωτιος  Καραταίρης, Ελάτης κ. Κων/νο Μπρίζη, Περτουλίου  Δημήτριος Παπαχαραλάμπους, Νεραιδοχωρίου κ. Απόστολο Μαργαρίτη, Βροντερού Νίκου Χρυσόμαλλου, και Αγίου Προκοπίου κ. Γεωργίου Αλέξη.

Επίσης του στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου  όλα λειτούργησαν κανονικά χωρίς προβλήματα με την παρουσία αρκετών επισκεπτών, που απόλαυσαν για μια ακόμα φορά το μαγευτικού  χειμωνιάτικου τοπίου.