Σάκης Παπαδόπουλος: Οι… γάμοι που γίνονται από αμοιβαίο συμφέρον κρατάνε λίγο

«Δεν θα υπάρξει τέταρτο μνημόνιο» δεν υπάρχει «έδαφος» που να μπορεί να δεχθεί άλλα πρόσθετα μέτρα δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος

Μιλώντας στη «Λέσχη 97,6»  σχολίασε και τις πολιτικές ζυμώσεις που γίνονται στο ΠΑΣΟΚ. Τονίζοντας τα εξής:

«Με τόσους πολλούς παίχτες που εμπλέκονται στο πρόγραμμα της ελληνικής οικονομίας, κανείς δεν μπορεί να πει με ακρίβεια πότε χρονικά θα κλείσει η αξιολόγηση για να μπούμε πια στην ποσοτική χαλάρωση.

Το σίγουρο είναι ότι με αυτή την κυβέρνηση δεν θα υπάρξει άλλο μνημόνιο. Δεν υπάρχει «έδαφος» που να μπορεί να δεχθεί άλλα πρόσθετα μέτρα . Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προχωρήσει η σημερινή κυβέρνηση στην λήψη άλλων μέτρων πέραν εκείνων που υπήρξαν από την συμφωνία του καλοκαιρού του 2015, που να χτυπιέται από κάτω ο Σόϊμπλε, το ΔΝΤ κ.λπ.»

Σχολιάζοντας την ένωση ΠΑΣΟΚ με ΚΙΔΗΣΟ κι αν «απειλεί» τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως «χρειάζονται πλέον πιο βαθιές διεργασίες με βαθύ ιδεολογικό περιεχόμενο, και μπορεί εμείς που συνυπάρχουμε με τους ΑΝΕΛ μπορεί να μην έχουμε ιδεολογική ταύτιση αλλά ξέρουμε ότι είναι ένας «γάμος αμοιβαίου συμφέροντος», ο οποίος λίγο αντέχει. Έχει αποδειχθεί ότι οι… γάμοι που γίνονται από αμοιβαίο συμφέρον στο τέλος λίγο κρατάνε».