«Σαφάρι» της Αστυνομίας στα ΚΤΕΛ Λιοσίων σε δεκάδες Τρικαλινούς επιβάτες

Δεκάδες Τρικαλινοί που ταξιδεύουν προς και από την Αθήνα, ελέγχθηκαν από το προσωπικό της Τροχαίας στα ΚΤΕΛ της Λιοσίων στην Αθήνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρουν επάνω τους  τα απαραίτητα έγγραφα για την μετακίνηση τους, όπως είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης από τον κορονοϊό.

Οι άνδρες της Τροχαίας διενεργούν το τελευταίο διάστημα εντατικούς ελέγχους στους σταθμούς λεωφορείων του Κηφισού και της Λιοσίων, επιβεβαιώνοντας δεκάδεςπαραβάσεις επιβατών που επιχείρησαν να ταξιδέψουν χωρίς να έχουν τα απαραίτητα έγγραφα για τον κορονοϊό.

Στο πλαίσιο στοχεύσεων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, το χρονικό διάστημα από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), στους Σταθμούς των Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού και Λιοσίων, έλεγχοι επιβατών σε 100 δρομολόγια λεωφορείων.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 35 επιβάτες, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα επιβίβασης (πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης, διενέργεια αρνητικού rapid test). Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν, όπως επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ.