Δύο υποψ. Δήμαρχοι για την Καλαμπάκα και ο…Μιχαλάκης στη μέση

Μπορεί να υπολείπονται δύο ολόκληρα χρόνια ακόμα μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όμως το πολιτικό σκηνικό στο Δήμο Μετεώρων έχει πάρει φωτιά από τώρα. Τι φωτιά, που γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος…Όπου γυρίσεις θα δεις και από ένα υποψήφιο Δήμαρχο. Μέχρι τώρα ούτε λίγο ούτε πολύ μετράμε 5+1 επίσημες ανακοινώσεις (Αλέκος, Αβραμόπουλος, Μπουτίνας, Παπαχρήστος, Παπαμιχαήλ και ο υποψήφιος του ΚΚΕ) και κανείς δεν ξέρει που θα κλείσει ο κατάλογος.

Ο θρυλικός Χρήστος Μιχαλάκης το έχει μυριστεί καλά το «παιχνίδι» και προς ώρας ακολουθεί την τακτική των ίσων αποστάσεων, μεταξύ των υποψηφίων που προέρχονται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Και είναι και πολλοί ζωή να ΄χουν!

Παράλληλα επειδή είναι μεγάλη «γάτα» και ξέρει καλά από εκλογές, λειτουργεί «πυροσβεστικά» ως ειρηνοποιός, γεφυρώνοντας χάσματα και διαφορές. Κάτι παραπάνω ξέρει και στήνεται ανάμεσα στον Θοδωρή Αλέκο και το Γιάννη Μπουτίνα, γιατί ως γνωστόν δύο Δήμαρχοι ή έστω υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν πάνε ποτέ πλάι πλάι.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μιχαλάκης. Να μην τον δούμε μόνο σε δίλλημα όταν έρθει η ώρα να στηρίξει κάποιον από τους «δεξιούς» στη Καλαμπάκα και δεν ξέρει ποιον να πρωτοδιαλέξει!