Πρέσβειρα πολιτισμού για το 2020-2021 η Τρικαλινή Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα

Από το γραφείο του Πρόεδρου της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Δημητρίου Μουζακίτη, ανακοινώθηκε ότι Πρέσβειρα πολιτισμού για το 2020-2021είναι η Τρικαλινή Ραφαέλα Πλαστήρα, που κατέχει και τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2019.

«Η πανέμορφη Ραφαέλα που επικράτησε με διαφορά στην τρίτη φάση στις άλλες 4 πανέμορφες υποψήφιες, ξεχώρισε για την αγάπη της στην τρίτη ηλικία και στο κοινωνικό έργο που θέλει να ασχοληθεί για τα παιδιά και την κακοποιήσει των γυναικείων, μάλιστα σκοπεύει σε λίγο καιρό αν και είναι μόλις 20 ετών να εγκατάλειψη την δουλεία του Μοντέλου και να ασχοληθεί με την ηθοποιία που λατρεύει ταυτόχρονα με την αγάπη της για τα ΑΜΕΑ και την κακοποιήσει τον γυναικείων. Γεννήθηκε στην Ολλανδία και κατάγεται από την Θεσσαλία και συγκεκριμένα από την πόλη του Βασίλη Τσιτσάνη τα Τρίκαλα, μιλά Ολλανδικά, Γερμανικά και Αγγλικά. Επίσημη πρώτη θα κάνει στην απονομή τον βραβείων «Προσωπικότητες» 2020 στις 29 Ιουνίου στον κήπο του θεάτρου Χυτήριο στην Ιερά οδό στην Αθήνα“, αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση.

«Η συγκίνηση μου είναιτεράστια, καθώς στα 20 χρόνια μου κατάφερα να λάβωαυτόν τον τόσοσημαντικό́ τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με την ψήφο τους μου έδειξανπροκαταβολικά́ την εμπιστοσύνη τους για ένακαλύτεροαύριο. Θα βάλω τα δυνατά́ μου ακόμα μια φορά́ για να κάνω την Ελλάδαπερήφανη με το όνομα μου! Σας ευχαριστώ́ πολύ́», δήλωσε η Ραφαέλα Πλαστήρα.

(Οι φωτογραφίες είναι από την πρόσφατη φωτογράφηση της Σταρ Ελλάς στα Μετέωρα).