Πολιτιστικές ομάδες – Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών από το Σύλλογο Δασκάλων Νηπιαγωγών Νομού Τρικάλων

english online - 10979

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι εκπαιδευτικοί μουσικοί, αλλά και θεατρολόγοι των σχολείων μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι αξίες που ο σύλλογος θέλει να αναδείξει και πάνω εκεί να κτίσει τη συσπείρωση, τη συνεργασία και την ενότητα του κλάδου. Είναι ανάγκη να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον, να γνωριστούμε .Είναι λοιπόν ελπιδοφόρο που υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν τις γνώσεις τους και τον προσωπικό τους χρόνο για μας. Τους ευχαριστούμε και ελπίζω να τους ανταμείψουμε με τη μεγάλη συμμετοχή μας.

Σας καλούμε λοιπόν να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια και να στελεχώσετε τις ομάδες που δημιουργούμε:
• Χορωδίας (Δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Χριστόπουλο Κώστα, τηλ. 6947431440)
• Θεάτρου (Δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Παλλατζά Κώστα, τηλ. 6936650181)
• Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών στα μέλη μας. Ξεκινάμε με συναδέλφους που έχουν τις βασικές γνώσεις και θέλουν να προετοιμαστούν για το κρατικό πιστοποιητικό επιπέδου Α1. (Δηλώσεις συμμετοχής στην κ. Καργιώτη Χαρούλα, τηλ. 6945539884)
 

Ο Σύλλογός μας φιλοδοξεί να δημιουργήσει κι άλλα ξενόγλωσσα τμήματα για τα μέλη μας, αλλά και για άπορους μαθητές της πόλης μας. Να οργανώσει σεμινάρια φωτογραφίας και μαθήματα Πληροφορικής. Όποιος συνάδελφος έχει τις γνώσεις και τη διάθεση να προσφέρει, ας επικοινωνήσει με τον κ. Γκαμπράνα Θανάση, τηλ. 6976396494 .
                 

               ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γκαμπράνας Αθανάσιος                Καργιώτη Χαρίκλεια