Πολιτική «θύελλα» για το γλέντι παρουσία Μητσοτάκη στην Ικαρία

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα το News 24/7 στο οποίο ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να συνωστίζεται στο σπίτι βουλευτή στην Ικαρία, παρά την σχετική απαγόρευση

Τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων προκάλεσε η κίνηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη να παρευρεθεί μαζί με πολύ ακόμη κόσμο σε γλέντι στο σπίτι του βουλευτή Σάμου, Χρ. Στεφανάδη στην Ικαρία, όπως κατέγραψε βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα το News 24/7.

Ηλιόπουλος: Επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας ο Μητσοτάκης

«Επικίνδυνο και ανεύθυνο αλαζόνα» χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το γλέντι στον Εύδηλο Ικαρίας.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κάνει λόγο για  «προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου», που «προκαλεί οργή».

«Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη, χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο.

Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου, στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας, προκαλεί οργή.

Την ημέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και και της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6μμ ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ποιος πραγματικά είναι:

Ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας», ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

ΚΙΝΑΛ: Προσωπική ευθύνη Μητσοτάκη

«Προκλητικές και προσβλητικές» χαρακτηρίζει τις εικόνες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία, το Κίνημα Αλλαγής και κάνει λόγο για «προσωπική ευθύνη» του πρωθυπουργού.

«Προσβλητικές για τον πολίτη που καλείται να κλειστεί στο σπίτι του από τις έξι και να τηρήσει τα μέτρα κατά της πανδημίας, όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, κορυφαίοι υπουργοί και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνωστίζονται και γευματίζουν.

Προσβλητικές για την Ελευθεροτυπία καθώς  τόσο οι εικόνες του συνωστισμού, όσο και της διαμαρτυρίας κατά του Πρωθυπουργού και της συνοδείας του, αποσιωπήθηκαν  από τα περισσότερα μέσα.

Ματαιοπονεί η Κυβέρνηση αν νομίζει ότι μπορεί να ελέγχει την πληροφόρηση . Το κύμα αγανάκτησης κατακλύζει τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο κυνισμός και η αλαζονεία της Κυβέρνησης της ΝΔ και του Πρωθυπουργού που νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου θέτουν και σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει προσωπική  ευθύνη», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

ΜέΡΑ25: Καμία απολύτως ντροπή

Στο θέμα σχετικά με το γλέντι στο οποίο έλαβε μέρος ο πρωθυπουργός στην Ικαρία αναφέρθηκε με δήλωσή του και ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Όπως τόνισε,  «ο πρωθυπουργός που τόσο καιρό κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες τη στιγμή που η κυβέρνησή του δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό για να περιορίσει την πανδημία και τις συνέπειες της, συνωστίστηκε σε «ικαριώτικο γλέντι» στο μπαλκόνι του σπιτιού τοπικού βουλευτή του».

Κι όλα αυτά, προσθέτει, «την ίδια μέρα που ξεκίνησαν να ισχύουν και τα νέα αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα για τους πολίτες, οι οποίοι «μένουνε σπίτι» από τις 6. Καμία απολύτως ντροπή από τον κ. Μητσοτάκη».

Πηγή: news247.gr