Ποιοι αναλαμβάνουν αντιδήμαρχοι στο Δήμο Τρικκαίων από την 1η Νοεμβρίου

Νέο βηματισμό αποκτά από την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου η δημοτική αρχή Παπαστεργίου στα Τρίκαλα, καθώς ο Δήμαρχος Τρικκαίων προχωρά στον προγραμματισμένο ανασχηματισμό της δημοτικής του ομάδας, με νέα πρόσωπα στο Προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου, τις Αντιδημαρχίες και τις δημοτικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο αξιοποίησης όλων των συμβούλων του σε θέσεις ευθύνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaIN.gr, για την θέση του νέου Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου έχει επιλεγεί από τον Δήμαρχο ο δικηγόρος και δεύτερος σε ψήφους σύμβουλος στις προηγούμενες εκλογές Γιώργος Παναγιώτου, σε αντικατάσταση της νυν Προέδρου Νικολέτας Μπρουζούκη, η οποία όπως όλα δείχνουν την τελευταία περίοδο της παρούσας θητείας θα αξιοποιηθεί σε κάποιο πόστο Αντιδημάρχου.

Ο Παναγιώτου έχει αρκετή εμπειρία σε παρόμοιες θέσεις, μιας και στο παρελθόν είχε διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, ενώ και η Νικολέτα Μπρουζούκη εγκαταλείπει την συγκεκριμένη θέση, αφήνοντας πίσω της άριστες εντυπώσεις.

Όσον αφορά τις Αντιδημαρχίες οι αλλαγές που σχεδιάζει να κάνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου είναι οι εξής:

Ο Γιώργος Καταβούτας αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Τεχνικών έργων, αντικαθιστώντας την Βασιλένα Μητσιάδη, ο Νίκος Σακκάς την Αντιδημαρχία Κοινωνικής μέριμνας αντικαθιστώντας την Γεωργία Κοτρώνη-Μπαλοδήμου και τέλος ο Χριστόφορος Ρόμπος την Αντιδημαρχία καθαριότητας αντικαθιστώντας τον Γιώργο Ζιώγα.

Οι υπόλοιπες Αντιδημαρχίες μένουν ως έχουν και οι αλλαγές θα γίνουν στα μισά περίπου της επόμενης χρονιάς

Όσον αφορά τις δημοτικές επιχειρήσεις δεν έχει ακόμη κατασταλάξει στο 100% ο Δήμαρχος, για το ποια νέα πρόσωπα θα τις πλαισιώσουν. Στη ΔΕΥΑΤ εκτός απροόπτου θα συνεχίσει ο Χρήστος Αναστασίου, ενώ στην «Αστική Ανάπτυξη» βολιδοσκοπείται ο Γιώργος Ζιώγας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να παραμείνει τελικά και ο  υπάρχων Πρόεδρος Τάκης Παζαϊτης.