Πίστη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον στην κοπή πίτας των ΕΒΕ Τρικάλων

Την κοπή της πίτας τους πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής στα γραφεία τους οι ΕΒΕ Τρικάλων, παρουσία πλήθους συναδέλφων τους και εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου, όπως και αρκετών εκπροσώπων φορέων που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN, η εκδήλωση της κοπής της πίτας που πραγματοποιήθηκε σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα, έγινε με την παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά, ο οποίος βρέθηκε προσκεκλημένος στα Τρίκαλα από το Προεδρείο των ΕΒΕ Τρικάλων και έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και χαρά.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Αθανάσιος Γκιουλέκας, παρουσία όλων των μελών της διοίκησης των ΕΒΕ, ενώ στη συνέχεια στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος των ΕΒΕ Τρικάλων Ευάγγελος Αγγελάκης ανέλυσε τις δράσεις της διοίκησης, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για ένα καλύτερο μέλλον στον κλάδο, με προϋπόθεση την ενότητα όλων των μελών και την διάθεση για νέους αγώνες και διεκδικήσεις αν αυτό χρειαστεί.

Την εκδήλωση των ΕΒΕ τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Κατερίνα Παπακώστα και Σάκης Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, εκπρόσωποι των ΕΒΕ άλλων περιοχών και αρκετοί συνάδελφοι τους.