Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ μιλάει πάντα με την γλώσσα της αλήθειας

Κοσμοσυρροή στελεχών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής το πρωί της Κυριακής στο Φρούριο, στην εκδήλωση της κοπής πίτας της Ν.Ε Τρικάλων, με επίσημο προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή του κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη.

Μια συγκέντρωση στελεχών που θύμισε έντονα παλαιότερες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις από την «χρυσή εποχή» του πάλαι ποτέ πανίσχυρου ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας όμως εύγλωττα ερωτήματα γιατί αυτή η συμμετοχή δεν μεταφράζεται ανάλογα και στις κάλπες.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN την πίτα έκοψαν από κοινού ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων Γιώργο Μανώλη ευχόμενοι μια καλή και αποδοτική χρονιά για το ΚΙΝΑΛ και την χώρα, ο οποίος στη συνέχεια απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό από το βήμα, ευχαριστώντας θερμά όλους τους φίλους και μέλη του κινήματος για την δυναμική τους παρουσία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης λαμβάνοντας τον λόγο, αναφέρθηκε στο μεγάλο μήνυμα που στέλνουν απ’ άκρη σε άκρη όλα τα στελέχη και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε μεγάλες ιδεολογικές διαφορές και με τη ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε ένα κόμμα αυτόνομο, ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο με μεγάλη πολιτική ιστορία και διαδρομή και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε, την απάντηση τη δίνει ξεκάθαρα όλο αυτός ο κόσμος που μας ακολουθεί. Το Κίνημα Αλλαγής δεν χρησιμοποίησε ποτέ τον λαϊκισμό για να επωφεληθεί πολιτικά, μιλάει διαχρονικά την γλώσσα της αλήθειας και αυτό το έχουμε πληρώσει ακριβά ως τώρα, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως στο τέλος εμείς θα είμαστε οι απόλυτα δικαιωμένοι».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε εκτενή αναφορά κα σε κρίσιμα ζητήματα όπως η οικονομία, το δημογραφικό, τα κόκκινα δάνεια, ενώ εστίασε και στα κρίσιμα εθνικά θέματα και τις σχέσεις μας με την Τουρκία.

Στην εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ έδωσε το παρόν το σύνολο των τοπικών στελεχών, με τα στελέχη της ΝΕ, τους υποψήφιους Βουλευτές (απουσίαζε ο Κώστας Φαμίσης), τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων κλπ.