Πιάνουν δουλειά οι πενταμηνίτες στο δήμο Φαρκαδόνας

dimarxio__farkadonas

 

 

 

 

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 θα αναλάβουν υπηρεσία οι προσληφθέντες μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

 

Πρόκειται για 60 άτομα, 55 εκ των οποίων θα απασχοληθούν στον Δήμο και 5 στη ΔΕΥΑΦ. Οι ειδικότητες αφορούν σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών του Δήμου, καθώς και πρόσθετες υπηρεσίες, οι οποίες θα καλύψουν ανάγκες του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής μας, σε ποικίλες δραστηριότητες. Οι αιτήσεις του Δήμου είχαν υποβληθεί την περασμένη άνοιξη και ακολούθησε η γνωστή διαδικασία πρόσληψης μέσω του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, παράρτημα Λάρισας. Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 οι προσλαμβανόμενοι κλήθηκαν να παρουσιαστούν στον Δήμο σε συγκεκριμένη ώρα ο καθένας, και να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση, έχοντας μαζί τους απαραιτήτως την ταυτότητα και την κάρτα ανεργίας τους.

Την Παρασκευή θα παρουσιαστούν για ανάληψη υπηρεσίας και ήδη ο Δήμος έχει κινητοποιηθεί, προκειμένου αμέσως οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι να τους αναθέσουν καθήκοντα και να αρχίσουν την εργασία τους.

Με τον τρόπο αυτό, θα επιλυθούν διάφορα ζητήματα καθημερινότητας στον Δήμο, θα υποστηριχθούν δράσεις του, θα αξιοποιηθεί επιστημονικό προσωπικό, θα προγραμματιστούν νέες δράσεις και θα υλοποιηθούν – ολοκληρωθούν όσες ήδη βρίσκονται στο στάδιο της εφαρμογής.