Περιοδεία στα Μεγάλα Καλύβια οι υποψήφιοι Θανάσης Λιούτας και Μιχάλης Ταμήλος

lioytas kalybia

Αλλαγή κλίματος που οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία στην πρωτιά διαπιστώνει ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας στις περιοδείες που πραγματοποιεί σε κάθε γωνιά του Νομού.

Την Δευτέρα το απόγευμα, οι κύριοι Λιούτας και Ταμήλος επισκέφθηκαν από κοινού τα Μεγάλα Καλύβια όπου είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με Μεγαλοκαλυβιώτες για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και να παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως ανέφεραν, προτείνουµε ένα νέο Σύµφωνο Κοινωνικής και Οικονοµικής Ανάταξης, που στοχεύει στην επανεκκίνηση της οικονοµίας µε συναίσθηση των προβληµάτων, των δυσκολιών, αλλά και των κινδύνων. Το Σύµφωνο έχει δύο βασικούς σταθµούς (το τέλος του έτους και την Άνοιξη του 2016) και 7 βασικούς άξονες.

Ειδικά αναφορά έγινε στον 1ο άξονα που στοχεύει σε αλλαγές στην παρούσα συμφωνία με αποκατάσταση της χαµένηςεµπιστοσύνης, την ενίσχυση της ρευστότητας, την επανεκκίνηση της οικονοµίας και το νέο επενδυτικό περιβάλλον. «Βασική επιδίωξή µας είναι να ανοίξει ο δρόµος για νέες επενδύσεις, νέες επιχειρήσεις, νέες θέσεις εργασίας» τόνισαν χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λιούτας παρακολούθησε το ντιμπέιτ στα Μεγάλα Καλύβια. Συνομιλώντας με συνεργάτες του δήλωσε πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. έδειξε ότι είναι πανέτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες της χώρας, εν αντιθέσει με τον κ. Τσίπρα, που δεν έδωσε συγκεκριμένους απαντήσεις.

.