Κέρδισαν εμπειρίες οι παίδες του ΑΟΤ με Παναθηναϊκό

221111780439

Στο γήπεδο Φλαμουλίου η Κ15 του Α.Ο. Τρίκαλα αντιμετώπισε την εξαιρετική ομάδα του Παναθηναϊκού σε φιλικό τεστ. Σαφώς πιο έτοιμη η ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού, επικράτησε με σκορ 8-1 και τα παιδιά του ΑΟΤ πάλεψαν όσο μπορούσαν και εκείνο που αποκόμισαν ήταν οι σημαντικές εμπειρίες από τον συγκεκριμένο αγώνα. Πολύ δυνατή και με σωστούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς αλλά και αυτοματισμούς η ομάδα των «πρασίνων» έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Τα γκολ για την ομάδα του Παναθηναϊκού σημείωσαν οι Αλεξόπουλος στο 8΄, Τζαβίδας στο 16΄ και 25΄, Ηλιάδης στο 20΄, Παρασκευόπουλος στο 33΄, Ντοματάς στο 60, Ζαγαρίτης στο 64΄και 70΄.

Για την παιδική του ΑΟΤ είχε μειώσει σε 1-5 στο 47΄ ο Μπούκας.

Διαιτητές: Αλεξόπουλος-Πλάσκοβιτς-Κυρατζούλης.

Κ15 ΑΟΤ ( Γάλλος-Σαργιώτης) : Μουτογιώργος, Σαφέτ, Παπαζήσης, Σκαρλέας, Καλιακούδας, Τζάρντε, Κογιάννης, Ιακωβάκης, Πολύμερος, Γκούμας, Τσιρογιάννης.

Έπαιξαν και οι : Καφρίτσας, Τσάτσος, Τσόγιας, Καλογράνας, Σαργιώτης, Τζιάννης, Καρράς, Μπούκας, Οικονόμου, Λιάκος, Κακούσιος, Κράβαρης, Καραγιώργος, Κερασοβίτης, Κούρεντας, Γαϊτάνας, Κοντογώγος, Γέτσης, Γκόλιας, Μπράκης, Σχορτσιανίτης, Γούλας.

Κ15 Παναθηναϊκός: Σουρδής, Βαγιανίδης, Παρασκευόπουλος, Σαντιγκάϊ, Αράπης, Μαρούδης, Ηλιάδης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Ζαγορίτης, Αλεξόπουλος.

Έπαιξαν και οι : Ντοματάς, Μπάκος, Κώστας, Πράπας, Χριστοδούλου.

.