Περιμένει με αγωνία τις αποφάσεις του Μιχαλάκη ο λαός του…

Τελικά αν το καλοσκεφτεί κανείς, οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις σε τοπικό κυρίως επίπεδο περιστρέφονται γύρω από το όνομα του Χρήστου Μιχαλάκη.

Φίλοι και αντίπαλοι εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας, έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους επάνω στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, για το τι τελικά θα πράξει στις επόμενες εκλογές. Θα παραμείνει στην Περιφέρεια ή θα μετακομίσει στο κοινοβούλιο; Φίλοι και αντίπαλοι εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας, αλλά και κομματικά επιτελεία, προγραμματίζουν τις κινήσεις και τις δράσεις τους για το επόμενο διάστημα, ανάλογα με το αν θα είναι ή όχι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές ο Μιχαλάκης.

Βέβαια εδώ που τα λέμε, δεν τίθεται θέμα εκλογιμότητας για τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, είτε επιλέξει το εθνικό ή το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο και αυτό το ξέρουν καλά όλοι.

Θα παραμείνει πιστός στον Αγοραστό ο Μιχαλάκης ή θα «απιστήσει», με σκοπό μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο; Πάντως είμαστε βέβαιοι πως ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας θα πέταγε την σκούφια του να τον έχει μαζί του για μια ακόμη θητεία στην Περιφέρεια. Ο καιρός περνά σιγά σιγά και ο Χρήστος Μιχαλάκης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιο δρόμο τελικά θα ακολουθήσει. Είναι και οι 33.000 ψηφοφόροι του από πίσω, που αγωνιούν για τον δικό τους άνθρωπο….Μιχαλάκη σε περιμένει ο λαός σου!