Παρουσία πλήθους κόσμου η κοπή πίτας του παραρτήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ

Πολύ μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα του Φρουρίου για να χωρέσει τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατά την εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του παραρτήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ, το απόγευμα της Κυριακής, αφού ο κόσμος που συγκεντρώθηκε γέμισε ασφυκτικά κάθε γωνιά της αίθουσας.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών π. Αλέξιος Κανίνας, ενώ στην σύντομη ομιλία της η Πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βανέσσα Μηλιώνη αναφέρθηκε στο πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που έχει επιτελέσει ο Ε.Ε.Σ, καλώντας τις εθελόντριες και τους εθελοντές να πυκνώσουν τις τάξεις του παραρτήματος, ευχαριστώντας τους παράλληλα για τις υπηρεσίες τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου όλα αυτά τα χρόνια.

Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εκτός από τους εθελοντές, τα μέλη και τους φίλους, παραβρέθηκε σχεδόν το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, δίνοντας δυναμικό παρόν σε ένα αναμφισβήτητα κοινωνικό γεγονός για την πόλη των Τρικάλων.