Έκαναν απολογισμό δράσεων και γλέντησαν οι Τρικαλινοί υδραυλικοί στην κοπή πίτας του συνδέσμου

Την πίτα τους έκοψαν το μεσημέρι της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον», τα μέλη του συνδέσμου υδραυλικών Τρικάλων και περιχώρων, σε μια οικογενειακή και φιλική ατμόσφαιρα, που το κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η διάθεση για χαλαρές στιγμές μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και για διασκέδαση.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Αθανάσιος Αραπογιάννης, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας, έκανε ένα μικρό απολογισμό δράσεων για τη χρονιά που έφυγε, τονίζοντας πως το φυσικό αέριο επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές του Δήμου Τρικκαίων, ενώ ήδη μετά την Καλαμπάκα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας θα επεκταθεί στην Πύλη και το Μουζάκι και μέχρι το 2022 και στην Φαρκαδόνα.

Τον Φεβρουάριο τα μέλη του συνδέσμου θα επισκεφθούν την έκθεση KLIMATHERM στην Αθήνα, ενώ θα επισκεφθούν  και την Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, συνδυάζοντας παράλληλα ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Στην εκδήλωση της κοπής πίτας παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Θεσσαλίας Νικόλαος Λιάκος (και οι δύο απηυθύναν σύντομους χαιρετισμούς) και τα μέλη του Δ.Σ του ΤΕΕ Μαρία Καταβούτα και Νίκος Νάκας.

Ο τυχερός υδραυλικός από την κοπή της πίτας ήταν το μέλος της διοίκησης Δημήτρης Καλαντζής, ο οποίος κέρδισε ένα πιστόλι αφρού.

Αμέσως μετά οι Τρικαλινοί υδραυλικοί διασκέδασαν, χορεύοντας και τραγουδώντας, ακούγοντας από την ζωντανή λαϊκή ορχήστρα αγαπημένα τραγούδια, με το κέφι να κρατάει μέχρι τις απογευματινές ώρες.