Παρουσίαση βιβλίου στο Νοσοκομείο Τρικάλων για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Σύλλογος«Αρωγή» Τρικάλων, η ΚαρδιολογικήΚλινικήτου ΓενικούΝοσοκομείου Τρικάλων, οι εκδόσεις «Όστρια» και η δημοσιογράφος- συγγραφέας Έρη Μαυρογιάννη, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου «όπου η ζωή στο…μαύρο», που θα γίνει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες.

Για την καρδιοπάθεια θα μιλήσει ο Διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτριος Πλατογιάννης. Για τις ευαισθησίες των ΑΜΕΑ θα αναφερθεί η Πρόεδρος της «Αρωγής» κ. Ελένη Καϊμά, στον ανθρώπινο πόνο θα αναφερθεί η Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού τμήματος και ιατρείου πόνου κ. Στέλλα Ντούβλη, ενώ για την συγγραφέα θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Λάζαρος Τσουμένης. Για την δημοσιογραφική της έρευνα-αποκλειστική-και στην λογοτεχνική της πένα, θα αναφερθεί η Έρη Μαυρογιάννη, μέσα από την προσωπική της εμπειρία.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην ΚαρδιολογικήΚλινικήΓενικούΝοσοκομείου Τρικάλων για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού. Συμβολικό αντίτιμο εισόδου 2 ευρώ.