Πανηγυρικός Εσπερινός για την γιορτή του Αγίου Πνεύματος στη συνοικία Αγίας Τριάδας των Τρικάλων

Παρουσία αρκετών πιστών και κατοίκων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο παραμονή του Αγίου Πνεύματος, ο καθιερωμένος Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, στη εορτάζουσα και πανηγυρίζουσα συνοικία Αγίας Τριάδας των Τρικάλων, έξω από το ομώνυμο εκκλησάκι που κατασκευάστηκε πέρυσι.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr,τον Πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, ενώ την λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Πνεύματος που προηγήθηκε συνόδευσαν πιστοί εν μέσω καβαλάρηδων , οι οποίοι με τα άλογα τους έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στην γιορτή.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε, μετά το τέλος της λειτουργίας και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας Σταυρούλα Μπαλατσούκα, η οποία αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου για την περιοχή.

Τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Αγία Τριάδα, τίμησε με την παρουσία της και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Τρικκαίων Βασιλένα Μητσιάδη.

Δυστυχώς φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού, δεν πραγματοποιήθηκε η δωρεάν διανομή φαγητού στους πιστούς και το γλέντι με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα, όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές.