Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Θανάσης Λιούτας υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ

 

lioutas sakis 54

Την πρόταση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κατέλθει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ αποδέχθηκε ο τρικαλινός επιχειρηματίας Αθανάσιος Λιούτας

Σχετικά με την υποψηφιότητά του δήλωσε:

Αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και δηλώνω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να μου δοθεί η δυνατότητα να εκπροσωπήσω τις αγωνίες, τους προβληματισμούς, αλλά και τις προσδοκίες της γενιάς μου, όπως και όλων εκείνων που απέναντι σε αντιξοότητες και παρωχημένες νοοτροπίες του παρελθόντος, εξακολουθούν να αγωνίζονται, να παράγουν και να δημιουργούν.

Αντιλαμβάνομαι την τιμή που έγινε στο πρόσωπό μου από τον Πρωθυπουργό, ως μια συλλογική τιμή για όλους τους Θεσσαλούς, όπως και σε κάθε Έλληνα πολίτη με τις ίδιες αγωνίες, απαιτήσεις αλλά και προσδοκίες, στους οποίους απευθύνομαι για να μου δώσουν τη δύναμη να εκπροσωπήσω τη δική τους φωνή στην Ευρώπη.

Με σεβασμό και ειλικρίνεια να γυρίσουμε σελίδα για μια νέα, παραγωγική Ελλάδα. Με σύνεση και γνώση σας ζητώ να πορευτούμε μαζί! Ζητώ τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, για τη σταθερότητα, την ανανέωση και την ελπίδα που πρωτίστως εμείς οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε, για να δώσουμε στον τόπο μας.

Στις 25 Μαΐου ΑΡΧIΖΟΥΜΕ για τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Αθανάσιος Λιούτας

Υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

.