Ο Τραγάνης θα είναι τελικά ο αντίπαλος του Παπαστεργίου για το Δήμο Τρικκαίων;

Πλησιάζει σιγά σιγά και ο Σεπτέμβρης στο τέλος και μας χωρίζει ένας χρόνος περίπου από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Από την «αντίπερα όχθη» του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, δηλαδή από την πλευρά της κεντροαριστεράς, επικρατεί πλήρης νηνεμία και προς ώρας δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα που μπορεί να ταράξει τα νερά.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Κώστας Κρεμμύδας, με δεδομένη την μέχρι στιγμής «απόσταση» που χωρίζει ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και την απροθυμία των στελεχών και των δύο κομμάτων να επιτευχθεί μια κοινή κάθοδος και εκλογική συνεργασία, μάλλον οδηγείται προς την «ηρωική έξοδο».

Από την άλλη, το τελευταίο διάστημα ακούγεται στο παρασκήνιο όλο και εντονότερα το όνομα του Σταύρου Τραγάνη από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Τρικκαίων, με δεδομένο ότι και ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν σε ανύποπτο χρόνο ότι εγκαταλείπει την Περιφέρεια για να επιστρέψει στο Δήμο.

Θα είναι άραγε ο πρώην Αντιδήμαρχος και πρώην Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου, αυτός που θα τεθεί απέναντι στον Δημήτρη Παπαστεργίου;