…ο όφις …ο οφιοφάγος… Παρασκευή 09/05/2014

 2 400

@ και όμως… ο Μητσιούλης είχε προβλέψει την αγιοποίηση του Παισίου.

@ Εξ ου και στην πρώτη του ομιλία στο πνευματικό κέντρο, έδινε και χειρόγραφα του γέροντος.

@ οι λυγμοί Μπούκουρα, ή το αδύναμο κατηγορητήριο, έκαναν τον δικό μας Ηλία Βλαχογιάννη να ψηφίσει παρώνΠιο σκληροί πάντως οι Ταμήλος –Σκρέκας.

@ κατόπιν ενεργειών Ταμήλου, σώθηκε η εμποροπανήγυρη Τρικάλων. Κάποιος να ενεργήσει και για την  ζωοπανήγυρη ρε παιδιά;   Στα τάρταρα;

@να κάνουμε μια πρόβλεψη!!! Από βδομάδα έρχεται επικοινωνιακή καταιγίδα …ηρωική αντεπίθεση με στόχο τον αδύναμο …κρίκο για να δημιουργηθεί … νέα αντζέντα!!!!

@ήρθε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ  κ. Μουσουρούλης, Και καλά οι βουλευτές της ΝΔ απουσίαζαν δικαιολογημένα. Οι δραστήριες σύζυγοί των, γιατί να απουσιάζουν και μάλιστα αδικαιολόγητα;;;

@το θέμα δεν θα περάσει έτσι. Ανακρίσεις για το παραπάνω αναμένεται να κάνει η ΝΟΔΕ Τρικάλων

@ήρθαν και τα ψηφοδέλτια. Όλοι στη γραμμή, στα εκλογικά κέντρα, για να πάρουμε – δήθεν –  για την γιαγιά και τον παππού!

@και μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο χοντρό βιβλίο. Σε αυτό, που  οι κοπέλες των εκλογικών κέντρων, καταγράφουν τους ψηφοφόρους που ζητούν ψηφοδέλτια .

@μη κάνετε όμως το λάθος και ζητήσετε πάνω από δέκα. Δεν θα σας πιστέψουν.

@ πάντως δεν σας το λέω για να σκάσετε.  Σε μένα  τα ψηφοδέλτια θα τα φέρει ο δικός μου στο σπίτι.

@ αν δείτε  από αύριο κάποιους  και κάποιες να περιφέρονται, κρατώντας όμορφες χάρτινες σακούλες, μην νομίζετε ότι έχουν μέσα ψώνια .Το πιο πιθανό είναι, να έχουν  ψηφοδέλτια.

@άρχισαν τα όργανα, δίνουν και παίρνουν οι καταγγελίες. Ο Λάππας καταγγέλθηκε ότι στο ψηφοδέλτιο του είχε σταγονίδια αίματος, τιμής και Χρυσής Αυγής.. O Παπαθανασίου καταγγέλθηκε επίσης, ότι και αυτός έχει στο ψηφοδέλτιο του ακροδεξιό. Έπεται συνέχεια…

@σας αποκαλύπτω ότι ετοιμάζονται να καταγγείλουν τον Μητσιούλη ότι στο ψηφοδέλτιο του έχει έναν που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, και ακόμη έναν άθεο.

@και όλα αυτά τη στιγμή που ο Μητσιούλης …διεμβολίζει ενορίες… και «πληρώματα»!!!!!

@επίσης ετοιμάζονται να καταγγείλουν και τον Χατζηγάκη, ότι στο ψηφοδέλτιο του έχουν παρεισφρήσει δύο Λεγκ-ικοί

                   ο  όφις ο οφιοφάγος

.