Ο @όφις αποκαλύπτει τις απομαγνητοφωνημένες πεο-συνομιλίες Καμμένου – Αγορίτσα για τα σχέδια των ΑΝΕΛ

 

Οι κοριοί του @ όφη, αποκαλύπτουν  σήμερα τους τηλεφωνικούς διαλόγους  ανάμεσα στον υπουργό εξωτερικών και  πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και  τον πρόεδρο  του τοπικού ΑΝΕΛ  Χρόνη Αγορίτσα.Oι απομαγνητοφωνημένη  διάλογοι  έχουν ως εξής :

Αγορίτσας: Έλα πρόεδρε που είσαι.. ο Χρόνης είμαι.

Καμμένος: Έλα ρε μ….α.. σε κατάλαβα .Που είσαι και έχει τόση φασαρία…  κλαρίνα είναι αυτά που ακούγονται;

Αγορίτσας:Ναι κλαρίνα .Είμαι σε ένα Γαρδικιώτικο γάμο.Πήρα πρόεδρε να σε ευχαριστήσω, για τη γραβάτα που μου έστειλες.Την φόρεσα κιόλας.. εδω στο γάμο. Έχει κάνει μπαμ.Ολοι με αυτήν ασχολούνται.

Καμμένος: Και με τιήθελες να ασχοληθούν ρε Χρόνη; Με την απόφαση του Eurogroup  Καλά κάνεις και την  φοράς. Ωραία δεν είναι;  Θα την βγάλουμε και σε κουστούμι  με τα ίδια σχέδια. Μόλις  τα παραλάβω θα σου στείλω ένα.

Αγορίτσας:Έχω δει να  φοράς ένα τέτοιο κοστούμι σε μια φωτογραφία. Φοβερό είναι. Το φοράς και στο Πεντάγωνο;

Καμμένος: Θα φοβηθώ κανέναν; Εδώ ετοιμάζω .. τέτοια φόρμα παραλλαγής για να πάω στις ασκήσεις.

Αγορίτσας: Στείλε πρόεδρε το κουστουμάκι  και θα δεις τι έχει να γίνει .

Καμμένος: Χρόνη πάνω κάτω το ίδιο νούμερο δεν φοράμε;

Αγορίτσας:Όχι ρε πρόεδρε μην εξηγιέσαι  έτσι ..έχω χάσει πάνω από 10 κιλά.

Καμμένος: Καλά καλά θα το κανονίσω…

Αγορίτσας: Πρόεδρε να σε ρωτήσω κάτι άλλο… αυτοί οι γραφίστες που ζωγραφίζουν  π…..ς στους ακάλυπτους ,δικοί μας είναι .(εδώ)

Καμμένος:Χουου…μη μας ακούσουν… δικοί  μας είναι… τους δίνουμε κάποιες   ληγμένες μπογιές και  δεν έχουν αφήσει τοίχο για τοίχο

Αγορίτσας: Ρε π….η μου από την πρώτη στιγμή το κατάλαβα

Καμμένος: Χρόνη  σε κλείνω τώρα  άμα κατέβεις κάτω περνά να τα πούμε.

Αγορίτσας:Πρόεδρε  σε χαιρετώ…α περίμενε να σου πω κάτι … μου το είπαν εδώ τα φιλαράκια στο γάμο…  μου είπαν να σου πω …να μην αφήνεις  το παιδί να παίζει τόσο με  αυτά τα τουίτ αλλά και με τα κουμπιά στο Πεντάγωνο…  μην τυχόν πατήσει κανένα κουμπί και μας κάνει κανένα χνέρι τους Τούρκους.

Καμμένος:  Καλά μ…..ς  είσαι ρε Χρόνη.   Και εσύ παραμυθιάστηκες ότι το έκανε  ο γιος μου. Μπορεί  το μυαλό ενός μικρού παιδιού να κάνει  τόσο τζόγο.  Γραβάτα Καμμένου(π*****)έχεις το κεφάλι .Από τα χεράκια μου πέρασαν όλα αυτά.

Αγορίτσας: Α ρε πρόεδρε είσαι μεγάλος . Για αυτό και θα ξανακερδίσουμε τις εκλογές. Ο Κούλης θα την φάει την «γραβάτα Καμμένου» (ο Αγορίτσας εδώ μιλά στον κώδικα του αρχηγού)

Καμμένος: Καληνύχτα Χρόνη.. καληνύχτα

Αγορίτσας: Καληνύχτα προεδράρα…….

….ακούγεται φασαρία και το τραγούδι  ( μάλλον )…λεβέντης είσαι μάτια μου…

 

                                                                                            @ ο όφις ο οφιοφάγος

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

  

Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!

Η παρούσα στήλη δεν χρηματοδοτείται , ούτε επίσης κόβει τιμολόγια. Για αυτό και δεν χρωστάει καλή κουβέντα σε κανέναν. Οι αναγνώστες της δικαιούνται να καταγγείλουν τυχόν εκτροπές της, ΜΟΝΟ στον συνήγορο του καταναλωτή. Οι ενδιαφερόμενοι για καλές κουβέντες μπορούν να τις αναζητήσουν σε άλλες στήλες της παρούσας ή και των άλλων ιστοσελίδων.