Ο κ. Χρήστος Μαγκούφης στη Γερμανία

Ο κος Μαγκούφης Χρήστος, Βουλευτής Ν Τρικάλων, μετέβη σε αποστολή της Βουλής των Ελλήνων, στη ετήσια Συνέλευση της Ομοσπονδίας των Γερμανοελληνικών Εταιριών Φιλίας στο Γκύτερσλο της Γερμανίας.

Σαν πρόεδρος της Ελληνογερμανικής Ομάδας Φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων στην Ετήσια Συνέλευση, και στην βράβευση του  Dr. Wilfried Bölke, Διευθυντή του Μουσείου Ερρίκος Σλίμαν.

Στη συνάντηση και τη βράβευση, έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν ο πρέσβης της Ελλάδας στο Βερολίνο κος Δημήτρης Ράλλης και ο πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα κος Ronald Wegener, χαρακτηριστικό των προσπαθειών που καταβάλλονται από τις δύο χώρες για την ανάπτυξη πολύπλευρων σχέσεων.

Ο κος Μαγκούφης θα αναφερθεί στην τοποθέτησή του στην ενίσχυση των μέτρων με τα οποία θα πρέπει να πλαισιωθεί ο Μόνιμος Μηχανισμός Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης που θα ισχύσει μετά το 2013, όπως το ευρωομόλογο και το αναπτυξιακό ομόλογο, που θα πρέπει να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Τύπου Marshal Plan για τις Περιφερειακές Οικονομίες της Νότιας Ευρώπης.magoufis_vouli