Ο ΑΠΣ Τρίκαλα πρωταγωνιστής και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U17!

 Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατοκύριακο 8-9/04/2023 στον Πύργο το πανελλήνιο πρωτάθλημα U17 2023, με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους παρακάτω αθλητές:

  1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ
  2. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  3. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
  4. ΛΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση η  ΛΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια κατακτώντας την πρώτη θέση στα 61 kgr.

Επίσης, μετά από εξαιρετική παρουσία και χάνοντας στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο, στα 65 kgr ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ κατέκτησε την 3η θέση.

Την 11η  και 12η θέση αντίστοιχα  κατέλαβαν στα 60Kgr και 92 kgr οι  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του δίνουν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Στέφανο, τον Οδυσσέα, τον Δημήτρη, και τον Γιώργο, για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα  

Νίκος Τσιακάρας