Ντρόπιασαν μία μαμά για το σώμα της κι εκείνη έδωσε μια τέλεια απάντηση (pic)

tanisjex

Η Tanis Jex-Blake από την Alberta του Καναδά ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Facebook.

Όσο ήταν στην παραλία, δέχτηκε πολλές επικρίσεις για το σώμα της και στη συνέχεια απάντησε στους επικριτές της με το παρακάτω κείμενο.

koiliamamas

«Αυτή είναι μία ανοιχτή επιστολή στα δύο αγόρια και το ένα κορίτσι που αποφάσισαν να αφήσουν τη δουλειά τους στο Sherwood Park, όπου έφτιαχναν ένα σπίτι, και να έρθουν στην παραλία της Alberta, να χαρούν τη θάλασσα και να πιουν καμιά μπίρα. Συγγνώμη που η πρώτη μου προσπάθεια να κάνω ηλιοθεραπεία με μπικίνι σάς αηδίασε και συγγνώμη που το στομάχι μου δεν είναι επίπεδο και σφιχτό. Συγγνώμη που η κοιλιά μου έχει ραγάδες. Δεν λυπάμαι όμως που το σώμα μου φιλοξένησε, μεγάλωσε, προστάτευσε, γέννησε και έθρεψε 5 υπέροχα, υγιή και έξυπνα παιδιά.

Συγγνώμη που είμαι 33 ετών και είμαι 60 κιλά και αυτό ήταν αρκετό για να νιώσετε πως θέλετε να με κοροϊδέψετε, να γελάσετε μαζί μου ή να προσποιηθείτε πως με κλωτσάτε. Θα ήθελα όμως να σας πω, πως καθώς κοιτούσα τα τέλεια νεανικά κορμιά σας, το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν τι το σπουδαίο έχει κατορθώσει το δικό σας σώμα; Επίσης, θέλω να πω πως κράτησα την αξιοπρέπειά μου και δεν αντέδρασα όταν με κοροϊδεύατε, σαν αυτά που λέγατε να μην με επηρεάζουν. Αλλά έκλαιγα στο αυτοκίνητο, καθώς γυρνούσα σπίτι. Ευχαριστώ που μου καταστρέψατε τη μέρα.

Άτομα όπως εσείς κάνουν τον κόσμο άσχημο και κακό. Δεν μπορώ παρά να λυπηθώ τις γυναίκες που μια μέρα θα γεννήσουν τα παιδιά σας και θα γίνουν αηδιαστικές στα μάτια σας, καθώς το σώμα τους αλλάζει μέσα από αυτήν τη θαυμαστή διαδικασία της εγκυμοσύνης. Το μόνο που ελπίζω είναι πως μια μέρα θα καταλάβετε πως τα σημάδια μου με κάνουν περήφανη και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά.

Μαμάδες, να είστε περήφανες για το σώμα, την κοιλιά, τα σημάδια σας! Αυτά έφεραν στον κόσμο τα παιδιά σας».

Η απάντησή της έγινε viral και δεν αποκλείεται να το έχουν δει και αυτοί στους οποίους απευθύνθηκε… Μπράβο της!

 

 

E-Radio.gr Daily