Νότης Μαριάς: Υπάρχει άλλος δρόμος για μια ισχυρή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Θεσσαλία, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, επικεφαλής του κινήματος «Ελλάδα-ο άλλος δρόμος», όπου το μεσημέρι παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιο».

Ο Νότης Μαριάς ήδη εν ενεργεία Ευρωβουλευτής, παρουσίασε τις θέσεις του κινήματος του για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν έντονα την ελληνική κοινωνία και για τα οποία έχει δώσει μάχες στην ευρωβουλή, όπως το αγροτικό, το προσφυγικό, το Μακεδονικό και πολλά ακόμη.

Η Ελλάδα καταστράφηκε από τα μνημόνια και διασώθηκαν οι ξένες τράπεζες και οι δανειστές, τόνισε ο κ. Μαριάς, ενώ πρότεινε επίσης να γίνουν ρυθμίσεις στον τομέα της ενέργειας, να μπει χαμηλός φόρος προστιθέμενης αξίας, ζήτησε την διάθεση περισσότερων χρημάτων για την στήριξη της ελληνικής επιχείρησης, επισημαίνοντας επίσης το μεγάλο κόστος μεταφοράς των προϊόντων στην Ελλάδα και την εξάλειψη των πρωτογενών πλεονασμάτων.

«Πρέπει στις ευρωεκλογές του Μαΐου, οι Έλληνες να εκλέξουν τους καλύτερους 21 Ευρωβουλευτές που θα τους εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη, ζητώντας την ψήφο τους ο κ.Μαριάς, γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Εμείς επιμένουμε πατριωτικά και αντιμνημονιακά, απόδειξη είναι το έργο μας και εγγύηση η συνέπεια μας. Γιατί εμείς στην Ευρώπη παίζουμε Εθνική Ελλάδος. Γιατί εμείς γνωρίζουμε πως υπάρχει και άλλος δρόμος για μια ισχυρή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νότης Μαριάς είναι ο πρώτος Ευρωβουλευτής, μεταξύ των 751 Ευρωβουλευτών του ευρωκοινοβουλίου, με 2510 ομιλίες και παρεμβάσεις του.