ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-
Τοποθετούμε σε ένα μπολ το καλαμποκέλαιο και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με το μίξερ για 3-4 λεπτά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
-
Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι και το κονιάκ και ανακατεύουμε για 1 λεπτό
-
Σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να μαλακώσει
-
Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 15-20 λεπτά
-
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες
-
Τοποθετούμε τα μήλα, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα ταψί
-
Ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο τα μήλα
-
Ρίχνουμε λίγο αλεύρι σε μια επιφάνεια και χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο μέρη
-
Με τη βοήθεια ενός πλάστη, ανοίγουμε το ένα κομμάτι ζύμη σε φύλλο πάχους 1,5 εκατοστό
-
Τοποθετούμε προσεκτικά το ένα φύλλο στο ταψί που θα φτιάξουμε την πίτα μας και το απλώνουμε κατά μήκος όλης της επιφάνειας
-
Χρησιμοποιούμε ένα πιρούνι για να κάνουμε μερικές τρύπες στο κάτω μέρος της ζύμης
-
Προσθέτουμε τη γέμιση και την απλώνουμε στο φύλλο
-
Ανοίγουμε και το άλλο κομμάτι ζύμης και το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες
-
Καλύπτουμε την πίτα μας, τοποθετώντας τις λωρίδες ζύμης σε χιαστή
-
Ρίχνουμε λίγη ζάχαρη στο πάνω μέρος της πίτας και την ψήνουμε στους 180°C για 40 λεπτά
-
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και σερβίρουμε την πίτα μας όσο είναι ακόμα ζεστή