Νικολέτα Μπρουζούκη: Ξανά μαζί, ξανά και πάλι στο Δήμο

Με υπευθυνότητα και απόλυτη συνέπεια συνεχίζει τον προεκλογικό της αγώνα η δικηγόρος Νικολέτα Μπρουζούκη, με μοναδικό της γνώμονα την ανάδειξη των πολλών δυνατοτήτων της πόλης και του Δήμου γενικότερα, την εργασία για το σήμερα και το αύριο του δημότη και την στόχευση των Τρικάλων στο αύριο.

Με γνώση και εμπειρία ετών στην αυτοδιοίκηση, με θητεία σε καίριες θέσεις ευθύνης (διετέλεσε Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου, Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΟΜΕΤ, μέλος του Δ.Σ. των βρεφονηπιακών σταθμών), αλλά και Πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μέλος του ΦΙΛΟΣ και του φιλανθρωπικού σωματείου «Αγία Βαρβάρα», η Νικολέτα Μπρουζούκη διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν χρήσιμη στους συμπολίτες της.

Γι’ αυτό ήρθε και πάλι η ώρα να απευθύνει ένα μεγάλο κάλεσμα συστράτευσης στους Τρικαλινούς δημότες, πάνε όλοι μαζί για το καλό του δήμου, καταλαμβάνοντας μια θέση στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου με τον Δημήτρη Παπαστέργιου και πάλι Δήμαρχο στο τιμόνι της πόλης!