Ασφάλεια των πολιτών και βελτίωση των υποδομών στις προτεραιότητες της Ευαγγελίας Κοσβύρα

Η υποψηφιότητα της νεαρής αστυνομικού και οικονομολόγου Ευαγγελίας Κοσβύρα, ως τοπική σύμβουλος στην Κοινότητα Τρικκαίων με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση τώρα» του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, είναι από εκείνες τις περιπτώσεις αξιόλογων νέων ανθρώπων που παίρνουν την απόφαση να ασχοληθούν με τα κοινά, προκαλώντας θετικότατες εντυπώσεις στη τοπική κοινωνία, γιατί η προσφορά για κάποιους όχι μόνο αποτελεί κανόνα ζωής, αλλά και γιατί δεν δέχονται να αποφασίζουν άλλοι για το δικό τους μέλλον χωρίς αυτούς.

Η υποψηφιότητα της Ευαγγελίας Κοσβύρα, αυτό ακριβώς έρχεται να σηματοδοτήσει, την δική της θέληση να προσφέρει ως τοπική σύμβουλος στον τόπο που γεννήθηκε και αγαπάει και στους συμπολίτες της.

Οι πρώτες της προτεραιότητες όταν εκλεγεί με την στήριξη των Τρικαλινών δημοτών, είναι να εστιάσει σε δύο βασικούς άξονας. Ο πρώτος αφορά την ασφάλεια των πολιτών αλλά και της περιουσία τους. Η εμπειρία της μετά από 15 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία, της επιτρέπει τόσο να αναβαθμίσει το ρόλο της Δημοτικής Αστυνομίας προς αυτήν την κατεύθυνση, όσο και να προτείνει νέες ιδέες που θα καταστήσουν την πόλη  ασφαλέστερη. Ο δεύτερος άξονας είναι η βελτίωση των υποδομών της πόλης γενικότερα και κυρίως αυτών που αφορούν την άθληση και την ευεξία (αθλητικά κέντρα, πάρκα, ποδηλατόδρομοι) αφού η ίδια ως δρομέας γνωρίζει τα οφέλη τους.

Η Ευαγγελία Κοσβύρα ήρθε για να μείνει στο Δήμο Τρικκαίων και σίγουρα θα αποτελέσει για τα επόμενα χρόνια μια πολύτιμη μονάδα στην αυτοδιοίκηση και δύναμη προσφοράς στα κοινά.