Νίκη και πρώτη θέση για τα Μετέωρα

meteora_ao

Παρά το ότι δυσκολεύτηκαν τα Μετέωρα τελικά κατάφεραν και νίκησαν εκτός έδρας την Ασπροκκλησιά με 1-0 στο ντέρμπι της επαρχίας Καλαμπάκας.
Έτσι το Καλαμπακιώτικο συγκρότημα ύστερα από 9 αγωνιστικές πάτησε την κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Τα Μετέωρα παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα και παρά τα στραβοπατήματα που είχαν σε ορισμένα παιχνίδια, δεν το έβαλαν κάτω συνέχισαν τη δουλειά τους κι αυτοί τη στιγμή οι κόποι τους δικαιώνονται με την κατάληψη της πρώτης θέσης.
Το παιχνίδι στην Ασπροκκλησιά κρίθηκε χάρη σ’ ένα τέρμα που σημείωσε η “χρυσή” αλλαγή του Χρήστου Αντωνίου, Βασίλης Μπανάσιος με κεφαλιά στο 85′. Μάλιστα ο σκόρερ στους πανηγυρισμούς τραυματίστηκε κι αποχώρησε.
Τα Μετέωρα τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αυγέρου στο 93′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής ήταν ο Κουτσάγιας με βοηθούς τους Νταλούκα και Τζάνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ: Πετρένκο, Γκουρομάνος, Μπέλλος, Κάκιας, Μπούλμπος, Δερμάνης, Α. Μόκας, Λ. Μπαλαούρας, Πάτρας, Τριμίντζιος, Πινιάρας (75′ Σ. Μόκας).

ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ: Μπόμπολας, Τσίκαρης, Γκόβαρης, Σκρέκας, Κωστής, Αγγελάκης, Μανώλης (57′ Νταλούκας), Αυγέρος, Ράπας (75′ Μπανάσιος, 86′ Κουβελάς), Παπαγεωργόπουλος, Γραβάνης.