Νέο άνοιγμα στη κοινωνία επιχειρεί ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ- Η αρχή απόψε με συνάντηση με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ

Νέο άνοιγμα στη κοινωνία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου επιχειρούν τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, συντασσόμενα πλήρως με την προτροπή του Προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, πως πρέπει μετά την εκλογική συντριβή να βγει δυναμικά το κόμμα προς τα έξω, να κοινωνήσει τις θέσεις και το πρόγραμμα του για την Ελλάδα του αύριο, δίνοντας όλα τα στελέχη το μέγιστο των δυνατοτήτων τους ώστε να ανατραπεί η μεγάλη διαφορά που χωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία.
Η αρχή γίνεται απόψε σε μια χαλαρή βραδιά συνάντησης και συζήτησης με τους δημοσιογράφους και εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στη ταβέρνα «Μηλίτσης», παρουσία και των έξι υποψήφιων Βουλευτών του ψηφοδελτίου. Μια πρωτοβουλία που πήρε το μέλος του κόμματος Χρήστος Πουλιανίτης.

Τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσουν με την αποψινή βραδιά, αλλά και με μια σειρά άλλων εκδηλώσεων το επόμενο διάστημα, σε μια προσπάθεια αντιστροφής του αρνητικού κλίματος που έβγαλε η κάλπη της 21ης Μαΐου για αυτούς, ώστε να καλυφθεί η διαφορά τους με τη ΝΔ.
Μένει να δούμε τι μπορούν εν τέλει να πετύχουν!