Μητσοτάκης: Σε λειτουργία το 2022 το φράγμα Μεσοχώρας

Με την συμμετοχής δεκάδων στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «Αετών Μέλαθρον» η διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ Τρικάλων, παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας και Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τον Πρωθυπουργό προλόγισαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστας Τρέλλης, ενώ στο πάνελ της συνεδρίασης ήταν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και οι Βουλευτές Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα.

Στην σύντομη ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με κολακευτικά λόγια για όλα τα τοπικά στελέχη του κόμματος, αναγνωρίζοντας ότι τα Τρίκαλα έδωσαν μια μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία, συγκεντρώνοντας το υψηλότερο ποσοστό σε όλη την Θεσσαλία και ποσοστό πάνω από το μέσο όρο πανελλαδικά.

Από το βήμα της συνεδρίασης ο Έλληνας Πρωθυπουργός ανάφερε χαρακτηριστικά ότι «εκλέχθηκα Πρωθυπουργός επειδή είμαι Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για την οποία όλοι εσείς που είστε σήμερα εδώ, δώσατε μεγάλες μάχες και αγώνες».

Δεσμεύθηκε δε, πως μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θα υλοποιήσει δύο σημαντικά έργα για το νομό Τρικάλων, το ένα η κατασκευή του φράγματος της Μεσοχώρας και το άλλο η εκτροπή του Αχελώου, που παρέμειναν σε αδράνεια τα τελευταία 20 χρόνια.

«Μέσα στους πρώτους 5 μήνες της νέας διακυβέρνησης πολλά έχουν αλλάξει, σίγουρα έγιναν και κάποια λάθη, τα οποία έχουμε το θάρρος να αναγνωρίζουμε και δεσμεύομαι δημόσια πως θα τα διορθώσουμε άμεσα», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το κλίμα στην διευρυμένη συνεδρίαση ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδες και χαρούμενο, εξαιτίας και των πρόσφατων νικηφόρων εκλογικών αποτελεσμάτων για το κόμμα, τόσο στις εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές, όσο και στην αυτοδιοίκηση, ενώ το παρόν έδωσαν σχεδόν όλα τα τοπικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, οι υποψήφιοι Βουλευτές στις τελευταίες εκλογές Ηλίας Βλαχογιάννης, Μικέλης Χατζηγάκης και Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρώην Βουλευτές, ο Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης και φυσικά σύσσωμη η αντιπροσωπεία των μελών της ΝΟΔΕ Τρικάλων.